Livrare si retur

Livrare

Costul de transport este inclus in pretul comenzii (indiferent de valoarea acesteia) pe tot teritoriul Romaniei.

Livrarea se face in 24 de ore in orase, sau maxim 48h in alte localitati.

Comenzile plasate pana la ora 17:00 sunt expediate in aceeasi zi, dupa aceasta ora se vor expedia in urmatoarea zi lucratoare.

In cazul returului, al carui cost de transport cade in sarcina clientului, se va adauga costul transportului inspre client care va fi scazut din valoarea rambursata in cont. (daca mergeti pe varianta noastra de transport cu GLS si pentru retur, costul ambelor sensuri al transportului care va fi scazut este de 30 ron)

Expedierea se face cel tarziu in ziua urmatoare dupa plasarea comenzii, insa vom face tot posibilul sa expediem in aceeasi zi.

Produsele care nu au marimea dvs disponibila si la care doriti sa plasati o precomanda, au un termen maxim de livrare de 25-30 zile, insa este foarte posibil sa ne incadram intr-un minim de 15 zile, pentru detalii va rugam sa ne contactati.

Ne puteti solicita informatii in acest sens inainte de a plasa o comanda.

Retur

Conform legislatiei in vigoare, aveti dreptul de a returna bunurile comandate fara necesitatea de a specifica motivul in termen de 14 zile de la data livrarii. Solicitarea de retur se face prin email catre adresa office@andoni.roFormularul de Retur este disponibil aici insa completarea acestuia nu este necesara.

Cel mai important, va rugam sa ne transmiteti un email cu urmatoarele informatii:

-contul pentru rambursarea banilor,

-numele pe care s-a facut comanda.

-Nume produs (cum apare pe site) si pret.

Noi vom plasa comanda de ridicare catre curierul cu care lucram (GLS) pana la ora 16:00 si in ziua urmatoare coletul va fi ridicat de la dvs.

Puteti opta pentru expedierea coletului cu alt curier (dar nu Posta Romana!) insa va recomandam sa urmati procedura standard in care GLS va prelua coletul pentru retur deoarece este mai rapid/eficient (iar suma scazuta din valoarea rambursata, aferenta ambelor sensuri de transport este 30 RON).

Va rugam sa tineti cont de modul de impachetare al produsului incat sa ajunga la noi in aceeasi stare in care a fost livrat.

Va rugam nu trimiteti produse purtate, parfumate, cu urme de machiaj deoarece procesul de retur devine NUL sau in cel mai bun caz din valoarea rambursata se va scadea costul unei curatari profesionale a rochiei.

Bunurile returnate trebuie să fie intacte și să nu prezinte semne de uzură. În caz de returnare a bunului deteriorat sau care poartă semne de uzură ce depășesc limitele gestionării obișnuite(produse de procesul de masurare/inspectare a bunului) procesul de retur devine nul.  Vanzatorul poate percepe de la Cumpărător o compensație care să acopere costul deteriorării sau uzurii bunului, valoare care va fi dedusa din pretul ulterior de vanzare.
De asemenea va putem schimba produsul daca marimea nu este cea potrivita, costul transportului revenind in sarcina dumneavoastra.

De aici te poti intoarce in categoria Rochii de Seara pentru a vedea modelele disponibile in stoc, marimi si preturi.

Aici poti vedea poze primite De la Cliente.

In cazul comenzilor peste 1000 ron care beneficiaza de discount instant 10% nu se pot returna decat integral (toate articolele de pe comanda). In cazul in care se doreste returnarea unui singur articol, valoarea discount-ului va fi scazuta din suma returnata in cont. Exemplu: 3 rochii in valoare de 400 ron cu total comanda 1200 ron (-10%) va ramane de plata 1080 ron. In cazul returului uneia dintre cele 3 bucati, suma virata in cont va fi 400-120=280 ron, deoarece valoarea comenzii ramasa valida nu se mai incadreaza la pragul de 1000 ron.